HTML

BURN BABY BURN!!!

2014.06.23. 13:18 basahorvath

Vizsgák, hulla vagyok, poszt.

Eme velős összefoglaló után következzék eheti témánk, a BBQ.

Nem tudom hogy történelmileg honnan eredeztethető ez a folyamat (egyesek szerint a székely ökörsütés révén magyar dologról van szó) de egy biztos: Fejjellefeleföldön megőrülnek a barbecue-zásért.

Kifejtem.

Amikor kezdődött a suli a nulladik héten gyakorlatilag az összes diákszervezet, sportkör, vallási felekezet azzal reklámozta magát, hogy tartott egy ingyenes BBQ partit a jelenlévőknek. És ez csak a nulladik hét, a félév során még legalább 2-3 zártkörű sütögetést tartanak maguknak ezek a szervezetek (Ekkor mondjuk már a sört is reklámozzák). Ha figyelembe vesszük, hogy közel 150 szervezet van az egyetemen akkor kijön, hogy 3 hétig a marha és csirkepopuláció tömeges kiírtásáról volt szó gyakorlatilag (vegetariánusok: ne higgyétek hogy a hagyma és cukkinitelepek sértetlenek maradtak!). Olyannyira komolyan veszik ezt, hogy ha egy jól átsült steaket kérsz egy csirkemellet kapsz cserébe.

No de mit is lehet kapni egy ilyen eseményen?

Húst

Sokat.

[Figyelem, egyes olvasók a következő sorokat zavarónak találhatják. Ők addig nézzenek Barátok köztöt. (Már amíg van)]

Akik ezt nem bírják ne jöjjenek. Najó nem így van, de egyértelmű az állatdominancia. A teljesség igénye nélkül: marhasteak, csirkemell, virsli (senkit ne tévesszen meg ha kolbásznak hívják, semmi köze hozzá), SOK hagyma, cukkini...

De ezek csak a legnépszerűbbek, az ínyenceknek/hipstereknek is van lehetőségük tündökölni

Bizony bizony, ez a kép 2 héttel ezelőtt még őket ábrázolta:

 

Ugyan én nem próbáltam ki, de állítólag finom a kenguruhús több tanú egybehangzó vallomása alapján.

Mindezek ellenére miért kap csak kígyót (3)? Hát lássuk csak be az USA legalább ennyire megőrül ezért a kültéri programért, mindemellett 10-szer annyian vannak. Már az arányok miatt sem lehet tisztán ausztrál dologról beszélni...

 

Amúgy a mentalitásból és a túlkínálatból kiindulva a kígyósteak sem elképzelhetetlen. Sajnos ennek nincs képi bizonyítéka, így kénytelen voltam paintet ragadni.

Kamu, imádok paintezni azért csináltam csak hogy valami slusszpoénnal zárjak. Szerencsére Google bácsi megsegített:

Jó étvágyat/nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kengurubasa.blog.hu/api/trackback/id/tr546404521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása